SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
Fotboll - Hem
TEAM SPORTIA CUP
vs
Värpinge IF
TEAM SPORTIA CUPvsVärpinge IF

  INFORMATION

Matchstart:sön 11 augusti, 06:45
Plats:Sandskogens idrottsplats, Ystad
Aktivitetsinfo: Samling 06:45, Fågelvallen

Hej
Samling på Fågelvallen så att alla kommer med.
Första matchen är 8.30 så det är väldigt kort samling och viktigt att alla är i tid. Barnen får lägga sig i tid dagen innan och viktigt att alla ätit frukost innan matchen. För de som tycker det är för tidigt med frukost innan samling så ta med och ät innan matchen.

Laget kommer spela 5 matcher, speltid 2 x13 min.
Första matchen är kl 8.30 och sista matchen är kl 15:.40. Det är gott om tid mellan varje match så det finns tid till att slappa, äta och bada under dagen. Äta och bada är det även läge för efter sista matchen. Blir en heldag tillsammans och om ni har möjlighet så kom gärna hela familjer. Planerna ligger vid havet.
Det ligger ett bad med utepooler men det tar en liten stund (10 min) med bil att åka dit så det kanske är där dagen avslutas.
Ta med badkläder, ombyte, gärna extra fotbollsstrumpor och naturligtvis vattenflaska och benskydd. Vi kommer spela på både naturgräs och konstgräs.
Gå gärna in på cupens hemsida och läs mer
https://www.procup.se/cup/32524.htm

Meddela om ni kör och hur många extra platser ni har i bilen

<< Tillbaka

 
 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER