Lilla Cooploppet - info inför lördagen
2018-08-21 23:40
Hej och välkomna!

Efter ett uppehåll på 2,5 år är Västerdagen tillbaka i Folkparken. Vi i Värpinge IF har nu tagit på sig att föra stafettpinnen vidare och gör för första gången detta arrangemang, Vi är en ideell förening med ett stort hjärta och hoppas att vi får en härlig dag tillsammans med västerborna.
Fullt naturligt har vi kanske inte hunnit tänka på allt då vi så sent som i slutet av april beslutade att försöka på oss arrangera detta.
Några av höjdpunkterna blir förutom Loppisen och Lilla Cooploppet även föredraget med Peter Åberg och scenen som har ett varierat innehåll. Till inslaget klockan 13 med "Open Mic" för unga upp till 11 år som vill framföra någon låt behöver vi en anmälan med namn, ålder och vilken sång före klockan 11:30 på lördagen. (begränsat antal)

När det gäller Lilla Cooploppet har vi start 10:40 - uppvärmning 10:35 - efter målgång delar vi ut medaljer till alla.
Vi finns på plats från 09:40 för att dela ut nummerlappar och pricka av er.
Vi kommer ha 6 st bord - ett för varje år (2012, 13, 14,15,16, 17) där vi tar emot er - vi kommer finnas på bortre delen på andra sidan cykelbanan. Föräldrar får självklart springa med sina barn. Vi har ingen tidtagning och vi ser alla som vinnare därför får alla medaljer. Nummerlappen behåller ni med. Banan kommer precis som vanligt vara ca 100 m inne i parken..
Om vi skulle bli fler anmälda kommer att ha två starter med fem minuters mellanrum, just nu är ca 40 barn anmälda. Under dagen har vi förhoppningsvis ett så brett utbud att det finns något att göra under de fyra timmarna. Vi tackar LIlla Coop på Örnvägen som gör det möjligt att arrangera detta lilla lopp för de yngsta.
Vi har platser till fler men vill ha in anmälningar via mail eller hemsidan.

Då vi är en ideell förening så är cafet/grillen vår enda övriga inkomstkälla förutom loppis/knattelopp så därför ber vi er som ännu inte swishat in "anmälningsavgiften" att göra det eller avsäga er den bokade platsen i loppet.

Nu hoppas vi på en härlig lördag tillsammans !

Bertil Raalas
Västerdagen