Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
2018: Loppisen - info inför lördagen
2018-08-21 23:45
Hej och välkomna!

Efter ett uppehåll på 2,5 år är Västerdagen tillbaka i Folkparken. Vi i Värpinge IF har nu tagit på sig att föra staffettpinnen vidare och gör för första gången detta arrangemang, Vi är en ideell förening med ett stort hjärta och hoppas att vi får en härlig dag tillsammans med västerborna. Fullt naturligt har vi kanske inte hunnit tänka påallt då vi så sent som i slutet av april beslutade att försöka på oss arrangera detta. 

Några av höjdpunkterna blir förutom Loppisen och Knatteloppet även föredraget med Peter Åberg och scenen som har ett varierat innehåll. Till inslaget klockan 13 med "Open Mic" för unga upp till 11 år som vill framföra någon låt behöver vi en anmälan med namn, ålder och vilken sång före 11:30. 

När det gäller Loppisen så ber vi er att komma från klockan 09:00 för hänvisning av plats, parken är inte i 100 % skick efter sommaren så vi ska hitta en bra lösning för alla våra Loppisförsäljare ytan vid byggnaden är direkt ovårdad så vi tittar på annan plats till våra ca 30-40 som anmält intresse. Man tar med sig eget material som bord eller filt samt "klädställning" - det som säljes får ej väcka anstöt och det som blir osålt tar man med sig hem igen. En yta på cirka 3-4 m/säljare gör att vi kommer ha typ två diagonala rader mitt emot varandra i parken. 

Då vi är en ideell förening så är cafet/grillen vår enda övriga inkomstkälla förutom loppis/knattelopp så därför ber vi er som ännu inte swishat in "anmälningsavgiften" att göra det eller avsäga er den bokade platsen. 

Nu hoppas vi på en härlig lördag tillsammans !


Bertil Raalas
Västerdagen 
Värpinge IF