Old Boys/Girls
Intresseanmälan Old Boys/Girls
2021-11-05 13:39

Hej!

Nu när vi snart har ny fotbollsplan på Fågel har intresset att skapa ett Old Boys/Girls lag uppstått hos vissa ledare och föräldrar i klubben.

Med detta mail undrar vi hur många som skulle vara intresserade att vara med i ett sådant. Självklart ska det inte tas på fullaste allvar, utan se det mer som en extra aktivitet för er ledare och föräldrar i föreningen.

Efter att vi fått in svar från så många som möjligt kommer vi utgå ifrån det och se när vi kan träna och spela matcher mot andra Old Boys lag. Förhoppningsvis är intresset stort så vi kan sätta igång snart!

Kostnaden är densamma som hos alla barn. Medlemsavgift + träningsavgift.

Om du är intresserad av att vara med i Värpinge IF Old Boys/Girls fyll i följande rader och maila till fotboll@varpingeif.se med ämnet "Old Boys".

Namn och efternamn: ____________________

Ledare eller förälder i vilket lag? ____________________

Om vi tränar kl 20-21 en gång i veckan, vilken veckodag skulle då passa dig bäst? ____________________

Som sagt, ju snabbare vi kan få in svar från er desto snabbare kan vi sätta igång vilket vore jättekul!

Med vänliga hälsningar,

Kansliet