Old Boys/Girls
Nu kör vi!
2021-11-16 12:42

Hej!

Efter vårt utskick gällande intresseanmälan för Old Boys/Girls har vi konstaterat att intresset är enormt bland er ledare och föräldrar i föreningen! Nästan 40 namn står redan i listan! Otroligt kul!

I och med detta kan vi sätta igång vårt Old Boys/Girls lag redan nästa vecka.

Vi kommer träna onsdagskvällar kl 20-21 då detta var den tid som flest antal namn skrev skulle passa bäst. Självklart kommer vi träna på Fågelvallen som nu står klar för samtliga lag i föreningen.

Alltså kör vi igång onsdagen den 24 november kl 20 på Fågelvallen! Kallelser kommer skickas ut per ett par dagar innan varje träning.

För info kring verksamheten Old Boys/Girls se vår hemsida eller klicka denna länk: http://www.varpingeif.se/start/?ID=348805.

Nu kör vi!

Med vänliga hälsningar,