NYHET! Dansfitness med toninghantlar
2019-09-11 22:07
Glada instruktörer <3
Dans fitness med toninghantlar!

Tanken var att vi denna terminen skulle kunna erbjuda ZUMBA® Toning i föreningen men tyvärr har utbildningen blivit flyttad, inte bara en utan två gånger 🙄 Nästa utbildningstillfälle är den 14 december och så länge ville vi inte vänta ⏳
Så, för att komma igång och känna in läget så kommer vi under höstterminen att erbjuda ett "Dans fitness med toninghantlar"-pass.
I koreografierna kombineras danssteg med armrörelser med hantlar och andra toningövningar 💪🏼💃🏼

Vi har ett begränsat antal platser/hantlar och kan till en början endast ta emot max 12 st/pass.
Det betyder att man måste anmäla sig till passet och det är först till kvarn som gäller.

Till det första passet nu på söndag 15/9 har vi skapat ett "event" på Facebook för anmälan. Vi tittar på en lösning där man kommer att kunna boka sig via en länk som förmedlas via mail. Det är därför viktigt att vi har era e-postadresser. Om du är osäker på att vi har den, skicka ett e-postmeddelande till zumba@varpingeif.se så lägger administrationen in den i systemet.

Om du inte har Facebook och vill gå på passet den 15/9 skicka ett meddelande till zumba@varpingeif.se

Observera att i detta läget erbjuds passet först och främst till de som innehar och har betalt för termins-/årskort eller 10-kort. Prova-på i mån om plats.

Nästa vecka, söndagen den 22/9 från kl 16.00, kommer vi innan ordinarie pass att erbjuda ett kortare prova-på-pass för dem som ännu inte medlemmar i föreningen, det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor om föreningen och det nya anmälnings- och betalningsförfarandet.
Mer info om detta kommer så att ni kan dela detta med era vänner.

Hoppas att vi ses! 😍🙏🏼
Jenny & Kajsa