ZUMBA®
Uppdatering angående Corona
2020-11-20
Julpynt 2020 Corona
Det är en utmanande situation som vi alla befinner oss i och vi på Värpinge IF Zumba är övertygade om att det är fler som känner som oss – att Zumban är en kraft som kan hjälpa oss att ta oss igenom detta tillsammans!

Vi tar smittspridningen av Corona på fullt allvar och vi litar på landets experter och försöker noga följa de försiktighetsåtgärder som löpande rekommenderas men ibland är det inte så lätt att förstå vad som avses.

Även om gällande restriktioner fortfarande medger gym/träningsanläggningar att hålla öppet har både Regeringen och Folkhälsomyndigheten påpekat att det är mycket viktigt att var och en tar eget ansvar för att minska smittspridningen genom att t ex undvika trängsel i inomhusmiljöer.
Samtidigt som fysisk aktivitet utomhus uppmuntras då det innebär betydligt mindre smittspridningsrisk så säger man att man bör avstå från evenemang som samlar många människor samtidigt, oavsett om det sker inomhus eller utomhus.

Fram tills vi vet vad som avses med det förbud som eventuellt börjar gälla den 24/11 fortsätter vi med utomhuspassen men vill poängtera vikten av att följa gällande råd för ALLAS skull.

Vi ber dig träna med hänsyn:

1. Var extra noga med handhygien
  2. Håll avstånd till dina medtränare och instruktörer
  3. Byt om och duscha hemma
  4. Om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker – vänligen stanna hemma!
Ser vi att det inte följs så kan vi behöva ta beslutet att ställa in resterande termin.
Vi kommer att uppdatera med ytterligare information så fort vi vet vad som händer den 24/11

Mer handsprit och desinfektionsmedel
På vårt Zumba toning pass finns sprayflaskor fyllda med vatten och desinfektionsmedel till toninghantlarna. Vi tvättar dem innan träning och ni tvättar dem efter.

Kom ihåg att inte spraya direkt på hantlarna. Ta en bit papper, spraya direkt på pappret och torka sedan av noggrant.

Vi uppskattar alla medlemmars stöd och vi tar oss igenom detta tillsammans!
Att du fortsätter vara medlem hos oss i denna tid betyder mer än du tror och vi tackar för din förståelse för det omak situationen kan innebära för dig.
Ta hand om varandra och fortsätt röra på er!

Mvh/Bertil och gänget

SPONSORER VÄSTERDAGEN