ZUMBA®
Bokning av pass
*UPPDATERING 2021-01-12*
På grund av Corona-pandemin och rådande riktlinjer och restriktioner kommer ALLA pass VT21 att hållas utomhus. Kläder efter väder.
Vid dåligt väder och regn ställs passet in.
Vi uppmanar ALLA att boka plats på passen för att begränsa närkontakt och förenkla vid närvarorapport.
Ladda ner SportAdmins medlemsapp och få kallelse/boka dig där.
-------------------------------------------

Träning och bokning av pass
På grund av Corona pandemin har vi beslutat att vidta ett par åtgärder för att kunna fortsätta erbjuda Zumba i Lund och Dalby.
  • Vi kommer att vara utomhus så länge det är genomförbart.
  • Vi inför bokning på samtliga pass och vi uppmanar ALLA som kommer att boka plats på passen för att begränsa närkontakt och förenkla vid närvarorapport.
  • Vi inför separat bokning för själva träningen ZUMBA® toning och för att låna toninghantlar, boka en plats om du kommer men boka INTE hantlar om du tar med egna eller väljer att träna utan.
  • Du som har 10-kort tar med fördel med egen penna så att du kan kryssa i ditt 10-kort själv och visa upp för instruktören.
Bokning
  • Ladda ner SportAdmins medlemsapp och få kallelse/boka/avboka dig där.
  • Bokning av pass är tillgängligt 24 timmar innan passet startar.
Avbokning - Särskilda regler för bokning av toninghantlar
  • Vi uppskattar också att du avbokar om du inte kommer, det gör närvarohanteringen enklare.
  • Det är viktigt att du avbokar toninghantlarna så att någon annan kan få chans att boka dem om du inte kommer! Senast 1 timme innan passet börjar.
    • Om det missbrukas och man inte avbokar hantlarna och inte dyker upp 2 gånger kommer vi att stänga av den personen för bokning av hantlar i två veckor.
Rekommendationer och riktlinjer - Vad gör vi för att förhindra samhällsspridningen av sjukdomen covid-19?
Vi följer FHM:s riktlinjer, detta innebär bl a att vi uppmanar alla att:
  • Stanna ALLTID hemma om du känner dig minsta krasslig.
    • Vi instruktörer STANNAR HEMMA om vi känner minsta förkylnings- eller influensasymptom och vi är tacksamma för att du visar oss samma hänsyn.
  • HÅLL AVSTÅND! Både före, under och efter träningspasset.
    • Kommer du sent till passet tränger du dig INTE in och tar en plats mitt inne bland övriga deltagare utan tar en plats längst bak/vid sidan.
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Byt om och duscha hemma.
  • Vi rekommenderar de som är i riskgrupper att stanna hemma.

SPONSORER VÄSTERDAGEN