Föreningen för dig på väster!
Nu finns Värpinge IF:s egna halsdukar och mössor i lager!

Under vår interna invigning av Fågelvallen i lördags såldes halsdukar och mössor för fullt. Men du kan fortfarande köpa dem i shoppen.

Halsduk: 200:-

Mössa: 200:-

Invigninserbjudande - halsduk och mössa för 350:-

Vid intresse skicka ett mail till shoppen@varpingeif.se

Snart har vi Värpinge IF mössor och halsdukar i sortimentet!

Röda shorts och strumpor åter i lager

Det har gått åt många shorts och många strumpor under hösten. Nu har vi återigen fullt laget på kansliet.

Priser är samma som tidigare:

Röda shorts: 179 SEK

Vita strumpor: 79 SEK

Shorts finns i storlekar 128, 140, 152, 164, XS, S, M, L och XL. (Snart har vi också storlek XXL.)

Strumpor finns i storlekar 1-5.

Vid intresse kontakta oss på shoppen@varpingeif.se. Vänligen skicka bara shoppen relaterade mail till denna e-post.

Med vänliga hälsningar,

Kansliet

Föreningsprofil

Klicka här för att komma till vår föreningsprofil hos Stadium!

Matchtröjor och övriga träningskläder beställs via Stadium Teamsales på ovannämnd länk.
Röda shorts och vita strumpor beställs via föreningen. Kontakta shoppen@varpingeif.se vid intresse.