ALL FOTBOLL INSTÄLLD IDAG TORSDAG 1/12 PGA VÄDERPROGNOS
Old Boys/Girls
Old Boys/Girls: Första träningen!
2021-11-25 10:41

Kvällsregn över Oldboys/Oldgirls på första träningen. Återstår och se hur många som kommer upp ur sängen torsdag morgon. Bara glädje och värme med de 20 på plats.

Första Old Boys/Girls träning ikväll!
2021-11-24 10:52

Hej!

Ikväll sätter vi igång vår senaste träningsgrupp! Old Boys/Girls har närmare 40 ledare och föräldrar anmälda som visat intresse att spela kulfotboll. 20:00-21:00 tränar vi på vallen på onsdagar de kommande fyra veckorna innan vi tar juluppehåll.

Vi ses ikväll!

Nu kör vi!
2021-11-16 12:42

Hej!

Efter vårt utskick gällande intresseanmälan för Old Boys/Girls har vi konstaterat att intresset är enormt bland er ledare och föräldrar i föreningen! Nästan 40 namn står redan i listan! Otroligt kul!

I och med detta kan vi sätta igång vårt Old Boys/Girls lag redan nästa vecka.

Vi kommer träna onsdagskvällar kl 20-21 då detta var den tid som flest antal namn skrev skulle passa bäst. Självklart kommer vi träna på Fågelvallen som nu står klar för samtliga lag i föreningen.

Alltså kör vi igång onsdagen den 24 november kl 20 på Fågelvallen! Kallelser kommer skickas ut per ett par dagar innan varje träning.

För info kring verksamheten Old Boys/Girls se vår hemsida eller klicka denna länk: http://www.varpingeif.se/start/?ID=348805.

Nu kör vi!

fotboll@varpingeif.se

Intresseanmälan Old Boys/Girls
2021-11-05 13:39

Hej!

Nu när vi snart har ny fotbollsplan på Fågel har intresset att skapa ett Old Boys/Girls lag uppstått hos vissa ledare och föräldrar i klubben.

Med detta mail undrar vi hur många som skulle vara intresserade att vara med i ett sådant. Självklart ska det inte tas på fullaste allvar, utan se det mer som en extra aktivitet för er ledare och föräldrar i föreningen.

Efter att vi fått in svar från så många som möjligt kommer vi utgå ifrån det och se när vi kan träna och spela matcher mot andra Old Boys lag. Förhoppningsvis är intresset stort så vi kan sätta igång snart!

Kostnaden är densamma som hos alla barn. Medlemsavgift + träningsavgift.

Om du är intresserad av att vara med i Värpinge IF Old Boys/Girls fyll i följande rader och maila till fotboll@varpingeif.se med ämnet "Old Boys".

Namn och efternamn: ____________________

Ledare eller förälder i vilket lag? ____________________

Om vi tränar kl 20-21 en gång i veckan, vilken veckodag skulle då passa dig bäst? ____________________

Som sagt, ju snabbare vi kan få in svar från er desto snabbare kan vi sätta igång vilket vore jättekul!

Nyheter från sektionen