SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
Fotboll - P15 (2007/08)
Lunds BK vit
9 - 8
Värpinge IF
Lunds BK vit9 - 8Värpinge IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 maj, 11:00
Plats:Klostergårdens IP plan 8
Tävling:
Matchnummer: 131307025
Samling:10:00, Klostergården
Aktivitetsinfo: Seriematch mot Lunds BK på Klostergården.

OBS! Vi samlas på Klostergården 10:00.

*LAGET ÄR UPPDATERAT EFTER DE SOM SPELAR*
Målrikt Lundaderby!
2022-05-08 22:37

Här kommer ett kort referat efter dagens derby mot LBK.

 

Dagens match mot Lunds BK var minst sagt mycket händelserik. Det fortsätter att vara ett tema denna säsongen att vi inleder svagt och sedan tvingas jobba hårt för att rädda reslutat i våra matcher.

 

Första perioden inleder vi med mycket mer energi än våra motståndare och flera målchanser de första fem minuterna. Men ett baklängesmål i mitten på perioden låter vi påverka oss allt för mycket. Detta blandat med att vi förlorar många dueller och är halvdana i försvarsspelet leder till underläge 0-4 efter första 25.

 

I andra period släpper vi in två snabba och det känns hopplöst i underläge 0-6. Men vi tar en passning i taget, en duell i taget, en löpning i taget och växer succesivt i matchen. Vi gör tre relativt snabba mål och vinner perioden med 3-2, vilket betyder resultat 3-6 inför sista period.

 

I sista period är vi det bättre laget precis som i period två. Men Lunds BK är duktiga på att nappa mål på våra misstag och vinner därför matchen med 9-8 efter en svängig period. Det vi kan ta med oss är att vi vinner denna perioden med 5-3 och att vi även är det bättre laget på plan spelmässigt. 

 

Idag är det första perioden och billiga misstag som gör att vi inte vinner denna matchen. Men vi går ut med huvudet högt och känslan i laget är så likt det brukar vara efter en vinst. Dagens match är en lärdom för samtliga spelare och vi vet att detta är något vi fortsatt kan bygga på.

 

Träningar som vanligt i veckan och sedan seriematch på lördag igen, denna gång mot GIF Nike på Lomma IP.

 

Med vänliga hälsningar,

Ledarna

P14 (2008)

 

<< Tillbaka

 
 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER