Matchstart:sön 23 januari, 12:00
Plats:Fågelskolans IP (Fågelvallen)
Serie:BK Landora Vinterserie P2008   Tabell >>
Samling:11:15, Fågel
Aktivitetsinfo: Vinterseriematch P2008 på Fågel. Skriv om ni är tillgängliga eller ej. Vi ledare väljer ut laget på onsdagen innan matchen.
Referat: Värpinge IF - Hittarps IK:gul
P14: Oavgjort mot Hittarps IK i vinterserien
2022-01-24 11:42
Lucas (i bild) och Aus födda 2010 var med och fyllde laget i en period full av skador och karantän.

Sett till förutsättningarna gör vi en bra match mot ett starkt Hittarps IK i vinterserien. Vi lånade in Lucas och Aus från P2010 på grund av många skador i laget samt spelare som sitter i karantän.

Efter en mållös första period tar vi ledningen tidigt i den andra. Hittarp kvitterar snabbt och gör sedan ytterligare två mål. I underläge 3-1 visar killarna fantastisk vilja och reducerar samt kvitterar. Tredje perioden är också mållös och matchen slutar 3-3.

Ett stort tack till 2010:orna som vågare gå in och spela med större och äldre killar. Här näst möter vi IK Wormo i Landskrona på söndag 30/1 14:00.