Hemsidan håller på att uppdateras med policy-dokument och liknande! Vi jobbar på för fullt med detta bakom scenerna!
Fotboll - F15 (2007/2008)
Första truppmötet ute nu!!!
2023-01-15 23:06

Tjenare allihopa! Hoppas allt är bra med er.

Nu är det så att vi har skapat en ny serie på Youtube med namnet "Truppmöte" där vi får möta och se olika lag på bland annat träningar, matcher m.m. Detta är lite för att visa vad som sker inom de olika lagen samt bygga intresse för dessa lag. Om någon är intresserad av att gå med i laget men är lite osäker hur saker ser ut är detta är perfekt guide nästan till hur träningar ser ut samt hur laget ser ut.

Första avsnittet är nu ute där vi kollar på F07/08-laget och deras träning samt intervjuar två spelare. Stort tack till Coach Santrac för att han lät oss göra detta och stort tack till Hayle o Maya för intervjun! Som alltid, ha det gött :)

Malte

KLUBBKOLLEKTION