Hemsidan håller på att uppdateras med policy-dokument och liknande! Vi jobbar på för fullt med detta bakom scenerna!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
Fotboll - Herr A
Förmatchintervju med Coach David Larsson!!
2023-02-02 20:49

Förra gången där ute såg vi en rejäl förlust mot Hallands Nation. Hur har tankarna gått sen dess, både för tränarteamet och laget generellt?

Det har varit många, många tankar. Vad som inte stämde och vad det var som fungerade bra. Vi utvärderar alltid matchen, spelarna och oss själva och har hittat punkter, både negativa och positiva, på alla de tre delarna.

Ser du potential med laget inför Division 6 nu på försäsongen?

- Självklart, det finns glimtar i matchen där vi spelade riktigt fint, det ska vi ta med oss och bygga vidare på. Vi ser absolut styrkor i truppen, vårt arbete som lag ligger i att bygga vidare på detta och samtidigt hitta verktyg som gör att vi får det som inte stämde i matchen att stämma framöver.

Och till sist, vad förväntas av dig och Oliver på Söndag?

- Vi förväntar oss förbättring! Förra matchen var första matchen där vi provade en ny formation, vi såg bra grejer och sämre grejer. Nu gäller det att coacha killarna till att de sämre grejerna blir färre och de bra grejerna blir fler. Tillsammans som ett lag klarar vi det!!

Vi tackar David Larsson för att han tog sig att tid att besvara våra frågor. Nu hoppas vi på vinst på Söndag! Forza Värpinge!!!

 

Nyhetsarkiv
DM-MATCHNYTT!!!2023-02-28 10:30
IMORGON SMÄLLER DET!!!2023-02-18 16:39
DM-Gruppspel klart!2023-02-09 21:04
Match på Söndag!!!2023-02-03 22:42
För-matchintervju!2023-01-24 21:42
 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER