Hemsidan håller på att uppdateras med policy-dokument och liknande! Vi jobbar på för fullt med detta bakom scenerna!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
Fotboll - Herr A
Match på Söndag!!!
2023-02-03 22:42

På Söndag den 5:e Februari kl 13:00 välkomnar vi återligen en Malmöklubb till Fågelvallen! Det är då FC Möjligheten, en klubb från Rosengård som grundades 2015. Ett relativt nytt herrlag som spenderat två säsonger innan den uppkommande i antingen Division 6 eller DM-spel. Förra året kom de 7:a i Division 6 Sydvästra B med 11 poäng, en division där de mötte våra gamla vänner Malmö United KF!

I år vill de så klart sikta högre och för det har de letat förbi Malmö och in i Lund, västra Lund för att specifiera. Med erfarenhet i både DM-spel och Division 6 syns detta som en intressant utmaning för Värpinge IF, men samtidigt som en nödvändig en då vi alltid siktar stort och vet vilken talang vi har vid våra fötter. 

Värpinge på försäsongen än så länge har inte riktigt hittat den offensiva och defensiva kvalitet som vi vill ha i vårt spel. Men samtidigt är det försäsong och detta är det vi försöker jobba upp. Som David Larsson sa i sin förmatchintervju, "Förra matchen var första matchen där vi provade en ny formation, vi såg bra grejer och sämre grejer. Nu gäller det att coacha killarna till att de sämre grejerna blir färre och de bra grejerna blir fler. Tillsammans som ett lag klarar vi det!".

Och han är väldigt rätt i det han säger. Det finns mycket potential i detta laget. Det är det vi måste låsa upp. Och FC Möjligheten, om vi kan gå och jaga ett resultat mot dem redan så här tidigt på försäsongen... då har vi all potential att pusha högt i Division 6. Vi har då potential att dribbla förbi våra motståndare som våra spelare älskar att göra på träningen!

Framtiden ser helt enkelt väldigt fin ut och vi hoppas att den kan bli finare :)

Nu ses vi på Söndag, allihopa!!! VAMOS!

 

Nyhetsarkiv
DM-MATCHNYTT!!!2023-02-28 10:30
IMORGON SMÄLLER DET!!!2023-02-18 16:39
DM-Gruppspel klart!2023-02-09 21:04
Match på Söndag!!!2023-02-03 22:42
För-matchintervju!2023-01-24 21:42
 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER