SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
Ser och ger möjligheterna
Crowdfunding: Valborgsfirande i Folkparken
2024-03-23 22:01
Förra året arrangerade Värpinge IF ett mycket uppskattat valborgsfirande i Folkparken på Väster i Lund. Minst 500 personer kom till elden under kvällen och hade trevligt med familjen!
 
Föreningen gör gärna om evenemanget i år! Vi gick dock back ekonomiskt på arrangemanget förra året, framförallt pga kostnader för att förbereda för elden och återställa efteråt.
 
Om vi i år ska kunna arrangera Valborg i Folkparken behöver vi stöd från allmänheten, för att kostnaderna ska täckas. Sanden som ska ligga under bålet, samt transport av den kostar c:a 5000 SEK. Att därefter forsla bort sanden och städa upp efter bålet kostar c:a 7500 SEK. Totalt blir det ca 15 000 SEK.
 
Vi gör gärna jobbet med att planera och arrangera, men att utöver det gå back med 15 000 SEK gör det svårt för oss att arrangera Valborg.
 
Hjälp oss att vara mer än en idrottsförening! Bidra till att skapa evenemang och mötesplatser för där både unga och gamla i stadsdelen kan träffas och ha roligt!
 
 
 
 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER