SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
Sportcamp
Information om kollot!
2022-03-28 11:58
Sportcamp har arrangerats sedan 2008 med Värpinge IF som arrangör. 
 
Sportcamp är ett dagläger som startar klockan 09.00 och avslutas 15.30. Ledare finns på plats från 08.30-16.00 ifall ni behöver eller vill lämna barnen före start och efter avslutningen. 
 
På måndagen får barnen en tröja och en vattenflaska som de ska ha med sig varje dag. 
Varje dag får barnen frukt, lunch och mellanmål. 
Något som kan vara bra är att deltagarna har med sig ombyte och handduk ifall det skulle bli tillräckligt bra väder för vattenkrig. 
 
Om ni skulle ha några frågor så kan ni maila oss på: sportcamp@varpingeif.se
 
OBS: Om ert barn blir sjuka eller inte kan komma en dag ber vi er att meddela detta så tidigt som möjligt, senast klockan 08.30 till oss. 
 
OBS: För avanmälningar efter den 31 maj krävs läkarintyg för att få pengarna tillbaka pga majoriteten av ert barns kostnader redan har hänt via bland annat tröj- och matbeställning. 
 
 
FAQ: 
"Kan jag lämna mitt barn klockan 08.30 på morgonen och hämta honom/henne klockan 15.45?" 
Svar: Ja det går bra! Vi har ledare på plats från 08.30 på morgonen fram tills klockan 16.00. Under dessa timmar går det bra att lämna och hämta era barn. 
 
"Kan mitt barn hamna i samma grupp som sin bästa vän?"
Svar: I anmälan så fyller ni i om ert barn har någon som han/hon vill vara i samma grupp med. När vi skapar grupperna försöker vi följa dessa önskemål så långt det går! Sedan kan vi alltid ändra lite i grupperna under veckans gång. 
 
"Betalar man för transporter och entrer"?
Svar: I anmälningsavgiften ingår allt som har med kolloveckan att göra så det finns inga andra dolda kostnader.
 
"Vart i från kommer maten?"
Svar: Luncherna beställs via catering av Törringelund som leverarar det var dag till oss. Mellanmålet kommer från Lilla Coop på Örnvägen. 

"Vilken mail ska vi använda för kontakt med Sportcamp?"
Svar: Ni kan maila oss på sportcamp@varpingeif.se

"Kan vi lämna kvar väska, skor och extrakläder kvar till morgondagen?"
Svar: Nej, ni behöver ta hem allt efter kollodagen då det är andra träningsgrupper och föreningar på kvällarna i området..
 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER