Parkour
Trivsel regler för parkouren

Vi har noll tolerans mot mobbning

(Skulle detta förekomma så riskerar man att bli avstängd)

Under dricka/vatten paus så får man som utövare ej vara på materialen som är framme

(Ledare skall kunna lämna salen under pausen för att hämta vatten ect)

Stör man under lektionen eller tramsar får man lämna salen/sätta sig på en bänk . skulle man förstöra träningen för sina kamrater får vårdnadshavare hämta deltagaren och då är man välkommen nästa träning .

(Ledare kommer och pratar med utövaren och förklarar varför utövaren fick sätta sig ner, lämna salen eller bli hämtad  )

Utövare kan ibland behöva hjälpa till att flytta mattor och material

(Då vi har föreningar innan och efter våra pass så kan hjälp behövas med material så vi tar vara på tiden )

Det ledaren säger är det som gäller då ledaren har ansvar för utövarna och säkerheten i salen, lyssnar man ej kan skador och olyckor ske .  ledare på plats kommer kontakta vårdnadshavare om regeln bryts  .

( Många utövare vill göra volter och detta gör vi enbart om ledare går igenom det då många skador kan ske när man gör en volt )

Vi ledare vill gärna få en så bra kontakt med barnen och gruppen som möjligt och efter man prövat på 2 gånger så ber vi alla föräldrar att vänta utanför salen

(När ett barn klarat av något så vill dem gärna ha bekräftelse och då söker dem detta först och främst från sina föräldrar ,  är inga föräldrar i salen så kommer dem söka bekräftelse av sin Ledare vilket innebär att vi får en väldigt bra kontakt med barnen och utvecklingen går snabbare.

Dem som ej betalat helår kommer få en faktura från oss inom kort och vart vänlig respektera sista betaldatumet .

Som ny medlem kan man prova på två gånger innan man bestämmer sig för fortsättning eller ej.

Var gärna i Tid då vi stänger dörrarna 5 minuter efter påbörjad träning då vi ej har möjlighet att köra separat uppvärmning för dem som kommer försent .