Fotboll - P2010/2011
P2010/2011: Information inför VT22
2022-01-05 11:14

Hej föräldrar och spelare!

Hoppas ni haft en bra jul och nyår! Nu börjar träningar och matcher igen.

Träningarna under våren kommer vara detsamma som i höstas, dvs tisdagar och torsdagar 17:00-18:30 på Fågelvallen. Det kan eventuellt bli justeringar längre fram under våren i träningstiderna då fler av våra yngre lag kommer börja träna på Fågel. Som alltid tidigare vill vi att ni svarar på kallelser till träningar och matcher i god tid så vi får en uppfattning om hur många vi är vid respektive tillfälle.

Som ni säkert känner till kommer Oliver att träna klubbens äldre lag och släppa P2010/2011 till våren. I stället för Oliver kommer klubbens sportchef Peshang Kakahama att gå in och hjälpa till med verksamheten, dels som ledare för laget och som mentor för de andra ledarna. Ledarstaben till våren kommer alltså vara densamma förutom att Peshang ersätter Oliver.

Första träningen igen är nu på tisdag den 11/1. P2010 spelar redan en match lördag den 15/1. P2011 spelar nästa match sön 30/1. Kallelser kommer snart.

Matcherna läggs upp i appen allt eftersom de blir färdiga att kallas till. Vill ni söka information så har vi hemsidan där alla lag har varsin sida (www.varpingeif.se), vår Instagram (www.instagram.com/varpingeif), samt Facebook (www.facebook.com/VarpingeIF).

Lagets kontakt kommer framöver att vara p2010@varpingeif.se om det gäller P2010 eller p2011@varpingeif.se om det gäller P2011.

Med vänliga hälsningar,
Bertil