Dansfitness med Värpinge IF
Dansglädje
Värpinge IF är en ideell förening som riktar sig främst till barn och ungdomar.
Sedan 2011 har Värpinge IF också erbjudit dans-fitness i form av bl a ZUMBA® fitness. Det började som ett sätt att även erbjuda väntande föräldrar en träningsform men har växt till en alldeles egen gren i vårt utbud.

Något som stannat kvar under åren är populära ZUMBA® fitness, det har sedan expanderat och numera erbjuder vi även ZUMBA® fitness i Dalby och dans-fitnesspasset Saramba i Veberöd.

Välkomna hit att dela dansglädjen med oss!
Höst = ZUMBA® och Saramba!
2018-08-16 14:11
Sweat off the stress!
Ännu är sommaren inte slut och vi kan fortfarande njuta av varma dagar och kvällar, men som vi längtar efter terminsstart!

Vecka 36 är det dags och vi har lite förändringar i utbudet då Djembel tyvärr utgår p g a att uppslutning inte varit tillräcklig. I övrigt ser schemat ut som förra terminen.

Jenny är fortsatt sjukskriven från sina pass och ersätts delvis av Marie som är tillbaka i liten skala samt av våra övriga ZUMBA®-instruktörer.
Ett spännande inslag under hösten är att ett par av våra trogna ZUMBA®-motionärer kommer att gå ZUMBA® instruktörsutbildning för att bland annat kunna hoppa in och vikariera. Heja dem! Vi ser fram emot att få dansa efter er pipa ;-)

Gå nu ut och njut av sensommarvärmen och glöm inte att anmäla er till kommande termin!
Vi tar emot friskvårdskuponger!
2016-09-06 10:41
Vi tar emot friskvårdskuponger från "Min friskvård" (Länk här)

Föreningens leverantörnummer är: 105986

100 pass!
2015-02-03 22:45
100 pass och därmed en överraskning
Idag gjorde vår Zumba ledare Jenny sitt hundrade pass i Fågelhallen! Inte dåligt! Stort Grattis hälsar vi henne från alla ledare i verksamheten och självklart zumbisarna som varit med på resan.

Värpinge IF, 07/08 09:47
Värpinge IF, 25/07 13:41