Dansfitness med Värpinge IF
Dansglädje
Värpinge IF är en ideell förening som riktar sig främst till barn och ungdomar.
Sedan 2011 har Värpinge IF också erbjudit dans-fitness i form av bl a ZUMBA® fitness. Det började som ett sätt att även erbjuda väntande föräldrar en träningsform men har växt till en alldeles egen gren i vårt utbud.

Något som stannat kvar under åren är populära ZUMBA® fitness, det har sedan expanderat och numera erbjuder vi även ZUMBA® fitness i Dalby och dans-fitnesspasset Saramba i Veberöd.

Välkomna hit att dela dansglädjen med oss!
NYHET! Dansfitness med toninghantlar
2019-09-11 22:07
Glada instruktörer <3
Dans fitness med toninghantlar!

Tanken var att vi denna terminen skulle kunna erbjuda ZUMBA® Toning i föreningen men tyvärr har utbildningen blivit flyttad, inte bara en utan två gånger 🙄 Nästa utbildningstillfälle är den 14 december och så länge ville vi inte vänta ⏳
Så, för att komma igång och känna in läget så kommer vi under höstterminen att erbjuda ett "Dans fitness med toninghantlar"-pass.
I koreografierna kombineras danssteg med armrörelser med hantlar och andra toningövningar 💪🏼💃🏼

Vi har ett begränsat antal platser/hantlar och kan till en början endast ta emot max 12 st/pass.
Det betyder att man måste anmäla sig till passet och det är först till kvarn som gäller.

Till det första passet nu på söndag 15/9 har vi skapat ett "event" på Facebook för anmälan. Vi tittar på en lösning där man kommer att kunna boka sig via en länk som förmedlas via mail. Det är därför viktigt att vi har era e-postadresser. Om du är osäker på att vi har den, skicka ett e-postmeddelande till zumba@varpingeif.se så lägger administrationen in den i systemet.

Om du inte har Facebook och vill gå på passet den 15/9 skicka ett meddelande till zumba@varpingeif.se

Observera att i detta läget erbjuds passet först och främst till de som innehar och har betalt för termins-/årskort eller 10-kort. Prova-på i mån om plats.

Nästa vecka, söndagen den 22/9 från kl 16.00, kommer vi innan ordinarie pass att erbjuda ett kortare prova-på-pass för dem som ännu inte medlemmar i föreningen, det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor om föreningen och det nya anmälnings- och betalningsförfarandet.
Mer info om detta kommer så att ni kan dela detta med era vänner.

Hoppas att vi ses! 😍🙏🏼
Jenny & Kajsa
Höstterminen är igång!
2019-09-02 22:34
Zumba squad
Äntligen är den här! Höstterminen 2019!

Hur skön sommaren än har varit så känns det alltid lite speciellt när en ny termin börjar. Kärt återseende av saknade klassdeltagare och välkomnande av nya.
Ny spännande musik och nya ursköna koreografier.

I Veberöd och Dalby gick idag startskottet för terminen med fulla hus och en härlig blandning av återkommande och nya som ville prova på våra Saramba- och Zumbapass med Sara och Anna H. Så härligt!
Och imorgon är det dags för Maira att kickstarta Zumbaterminen i Lund tätt följd av undertecknad tillsammans med Kajsa och Anna C på torsdag och lördag.
Vi hoppas såklart på fulla hus där också :-)

Veckan därpå fyller vi på med ett nytt pass på söndagar, Dansfitness med toning sticks med moi och Kajsa. Mer info kommer snaaart <3

Hoppas ni alla får en superhärlig första vecka, passa på att prova alla pass :-)
Nu kör vi, eller hur?! HT19, bring it in!
#zumbalove//Jenny

Sommarschemat är klart! Lets dance!
2019-05-28 13:26
Sommarschema

Take pride in your ZUMBA®-class
2019-05-24 15:12
Sunny rainbow
Imorgon lördag hänger vi på PRIDE-helgen här i Lund och kör ett förlängt pass.

Plats: Lilla gymnastiksalen på Fågelskolan
Tema: Färgglatt så det stänker om det

Om vädret skulle visa sig från den absolut bästa sidan så kanske, kanske, vi är utomhus men det är inget som prognosen visar på just nu... :-)

Hem och njut av fredagkvällen nu så ses vi imorgon bitti!

#zumbalove//Jenny, Kajsa, Anna C & Jonna
ZUMBA® och Saramba med Värpinge IF i påsk!
2019-04-15 13:25
Zumba påskägg
Hej alla härliga ZUMBA®- & Sarambadeltagare!

Så var det då påsk igen och stora delar av föreningens verksamhet håller lov och så även vi, till viss del. Några pass faller bort och andra förlängs 💖

Schema för påskveckan är:

LUND - ZUMBA®
Tisdag 16/4 kl 19:00-20:00 - Maira
Torsdag 18/4 kl 18:00-19:30 - Kajsa, Anna C och Julia
PÅSK-ZUMBA® NY STARTTID = FÖRLÄNGT PASS! 💖
Lördag 20/4 & söndag 21/4 PÅSKLOV 🐣🐇

DALBY - ZUMBA®
Måndag 15/4 kl 19:00-20:15 - Anna H
PÅSK-ZUMBA® FÖRLÄNGT PASS! 💖
Torsdag 18/4 kl 19:00-20:00 - Anna H
OBS! Med förbehåll för att det kan ställas in vid för få deltagare.

VEBERÖD - Saramba
Måndag 15/4 kl 19:00-20:00 - Sara
Onsdag 17/4 PÅSKLOV 🐣🐇

Ha en riktigt skön påsk alla!
Själv spenderar jag den hos min lillasyster i Paris och firar med lite babymys 👶
Vi ses nästa vecka!

#zumbalove//Jenny 💖