ZUMBA®
Avgifter HT21/VT22
Bild angående medlemskap
Vill du träna med himlen som tak och gott om utrymme? Välkommen till utomhussäsongen våren 2022!

OBS! Nytt medlemsår innebär ny medlemsavgift! Det gäller även dig som har ett befintligt 10-kort inköpt under förra medlemsåret.
Ta kontakt med din instruktör på passet för att få ett nytt medlemsmärke på ditt 10-kort.

Som motionär på Värpinge IFs ZUMBA®-pass har du möjlighet att kombinera din träning på en eller båda av orterna, Lund och Dalby.
Om du har terminskort, årskort och 10-kort i Lund är det giltigt även i Dalby och vice versa. Gäller i mån av plats.

Medlemsavgift

I samband med årsmötet 2019 togs beslut att det ska införas en medlemsavgift på 100 SEK/helår (HT/VT) för samtliga medlemmar.
Kostnaden är utöver träningsavgiften och som medlem får du tillgång till att logga in i SportAdmins MedlemsApp där du har möjlighet att boka dig på våra pass, ditt medlemskort visas också i appen.

SportAdmins medlemsapp finns för både iPhone och Android.
App Store för iPhone

Träningsvgifter i Lund & Dalby HT21 och VT22

Terminskort  Lund                                    775 SEK/termin
Terminskort Dalby                                    675 SEK/termin
Terminskort pensionär, från 65 år             500 SEK/termin

Årskort HT21/VT22                                  1400 SEK/helår

10-kort, vuxen från 19 år                           500 SEK
10-kort, ungdom 13-18 år                         350 SEK
Engångsbiljett, alla åldrar                          60 SEK - Kan ej bokas, tillgängligt i mån av plats.

OBS! 10-korten är personliga och ska ALLTID tas med och visas för instruktören på passet.
Inget kort=engångsbiljett á 60 SEK, betalas direkt till instruktören.

Varje terminsstart erbjuder vi under de två första veckorna två gratis prova-på pass/person. Detta gäller endast nya deltagare.

Betalningsalternativ

Betalningen för termins- och årskort samt 10-kort går via SportAdmin tillsammans med Billmate i samband med anmälan.
Billmate tar ut en administrationsavgift på mellan 9-59 kr, beroende på belopp, per betalning.

Alternativ för nya medlemmar:

• Kortbetalning
  • Delbetalning
  • Fakturabetalning, betala inom 14 dagar

Förnya 10-kort, befintlig medlem:
  • Swish till 1233453255, betalas direkt på passet, nytt 10-kort lämnas ut av instruktören.

Engångsbiljett går att köpa och betala direkt på passet OBS! Endast i mån av plats:

• Swish till 1233453255
  • Kontant betalning

Friskvårdskvitto

Vid begäran skickas friskvårdskvitto hem till er, maila oss på zumba@varpingeif.se

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och förändringar vid sjukdom eller dylikt.