Hur anmäler jag mig?
Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet.
Detta innebär bland annat att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss. Det kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Betalningen går via SportAdmin tillsammans med Billmate.
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.

Så fort du har betalt din medlems- och aktivitetsavgift får du tillgång till att logga in i SportAdmins MedlemsApp där du har möjlighet att boka dig på våra pass, ditt medlemskort visas också i appen.
SportAdmins medlemsapp finns för både iPhone och Android.
App Store för iPhone

Ny medlem?
För att anmäla dig till en aktivitet går du till "Bli Medlem" - Du behöver ha tillgång till din e-post när du anmäler dig.
Funktionen "Bli medlem" hittar du som en "knapp" på föreningens startsida samt under respektive aktivitets sida i toppmenyn.
  • Välj aktivitet/grupp, ange din e-postadress och klicka på Bekräfta e-mail
  • Du får en länk skickad till din e-postadress.
  • Genom att klicka på länken verifierar du din e-postadress och kommer till ett formulär där du fyller i dina uppgifter.
  • Klicka på Till betalning
  • Välj betalningsalternativ och klicka på Betala.
  • Valt betalningsalternativ hanteras sen är det klart! Ditt medlems/aktivitetskort kommer att skickas ut så snart vi hanterat anmälningen.

Är du redan är medlem i Värpinge IF?
Innan början av varje ny termin skickas avisering till befintliga medlemmar om anmälan och betalning för kommande termin. Denna avisering gäller endast terminskort men kommer att gå ut till samtliga medlemmar.
Om man istället vill köpa 10-kort beställer man det enklast via formuläret "Beställ 10-kort, befintlig medlem" i menyn. Du behöver ha tillgång till din e-post när du beställer.
  • Klicka på "Beställ 10-kort, befintlig medlem" i menyn.
  • Ange din e-postadress och klicka på Logga in
  • Du får en engångskod till din e-post som du fyller i för att loggas in och komma vidare.
  • Du är nu inloggad.
  • Scrolla ner till Zumba i listan och klicka på gruppen Zumba, 10-kort.
  • Läs igenom informationen och Swisha in summan för den nya 10-kortet samt medlemskapet om du inte redan har betalt det. Ange ditt namn i meddelandet.
  • Fortsätt beställningen genom att klicka på Reservera en plats>>
  • Markera om du vill kunna vara med och träna i både Lund och Dalby.
  • Klicka på Nästa.
  • 0-debitering (dvs ingen debitering utförs av sytemet) klicka på Boka för att slutföra beställningen.
  • Ditt 10-kort kommer att skickas ut så snart vi hanterat anmälningen och du kommer då att ha möjlighet att boka dig på våra pass.

Varmt välkommen till Värpinge IF-familjen!

Följ oss gärna via FacebookInstagram eller Twitter.