Hur anmäler jag mig?
Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet.
Detta innebär bland annat att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss. Det kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Betalningen går via SportAdmin tillsammans med Billmate.
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.

Så fort du har betalt din medlems- och aktivitetsavgift får du tillgång till en oas med smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp.

För att anmäla dig till en aktivitet går du till Anmäl/boka plats i menyn.
Du behöver ha tillgång till din e-post när du anmäler dig.
  • Ange din e-postadress och klicka på Nästa
  • Du får en engångskod till din e-post som du fyller i för att loggas in och komma vidare.
  • Du är nu inloggad
  • Välj vilken "grupp" (eg. vilken typ av aktivitetskort du vill ha helår, termin mm) du vill anmäla dig till och klicka på Reservera en plats>>
  • Markera vilken träningsgrupp du vill ingå i och klicka på Nästa. Om du vill gå på dans/fitnesspass i både Lund, Dalby och Veberöd, kryssa i samtliga alternativ.
  • Välj betalningsalternativ och klicka på Anmäl och betala.
  • Valt betalningsalternativ hanteras sen är det klart! Ditt medlems/aktivitetskort kommer att skickas ut så snart vi hanterat anmälningen.
Varmt välkommen till Värpinge IF-familjen!

Följ oss gärna via FacebookInstagram eller Twitter.