Föreningen för dig på väster!

Din förening på Väster

Värpinge är en av nio föreningar under moderföreningen Lundabygdens IF inom Prova På nätverket och sedan bildandet av Värpinge IF, hösten 2005, har områdesföreningen gett mycket åt det västra området i Lund. Allt från Basket, Parkour, Zumba, Fotboll, Bollskola, Sportcamp och en stor mängd av andra sporter inom Prova På konceptet där alla ska få en möjlighet att Prova På så många idrotter som möjligt.

Ingen press, bara rolig träning
Förutom många träningsmöjligheter är även tänkesättet mycket viktigt hos oss i Värpinge IF att man ställer upp för alla, för folket och ger dem den speciella idrottsandan där alla ska känna sig delaktiga, utan någon som helst press på sig.

Föreningsnummer: 39524

Adress: Ministervägen 120