ZUMBA®
Avgifter HT20/VT21
Bild angående medlemskap
*NYTT*
Vi har beslutat att ALLA pass under VT21kommer att hållas utomhus, fortsatt med gällande restriktioner. Inställt vid dåligt väder.
Vi har också beslutat att förlänga giltigheten för de gamla 10-korten terminen ut, dock kommer alla som ännu inte betalt medlemsavgiften för HT20/VT21 att behöva betala den för att kunna fortsätta använda sitt kort.

Träna var du vill!

Vi gillar valfrihet och som motionär på Värpinge IFs ZUMBA®-pass kan du välja att kombinera din träning på en eller båda av orterna, Lund och Dalby. Både terminskort, årskort och 10-kort är giltiga på alla pass.

En förening, ett kort, bra va :-)

Medlemsavgift

I samband med årsmötet 2019 togs beslut att det ska införas en medlemsavgift på 100 SEK/helår (HT/VT) för samtliga medlemmar.
Kostnaden är utöver träningsavgiften och som medlem får du tillgång till att logga in i SportAdmins MedlemsApp där du har möjlighet att boka dig på våra pass, ditt medlemskort visas också i appen.

SportAdmins medlemsapp finns för både iPhone och Android.
App Store för iPhone

Träningsvgifter i Lund & Dalby HT20 och VT21

Terminskort                                                  775 SEK/termin
Terminskort pensionär, från 65 år                   500 SEK/termin

Årskort HT20/VT21                                      1400 SEK/helår

Årskort HT20/VT21 pensionär, från 65 år         900 SEK/helår

10-kort, vuxen från 19 år                               500 SEK
10-kort, ungdom 13-18 år                              350 SEK
Engångsbiljett, alla åldrar                                60 SEK

Varje terminsstart erbjuder vi under de två första veckorna två gratis prova-på pass/person. Gäller endast nya deltagare.

OBS! P g a Corona-pandemin kan vi endast erbjuda engångsbiljetter och prova-på i de fall ett pass genomförs utomhus, för mer info angående passen, se under Schema.

Med termins-/års- och 10-kort kan man kombinera fritt mellan våra pass i Lund och Dalby.
OBS! Korten är personliga och ska ALLTID tas med och visas för instruktören på passet.
Inget kort=engångsbiljett á 60 SEK, betalas direkt till instruktören.

Betalningsalternativ

Betalningen för termins- och årskort samt 10-kort går via SportAdmin tillsammans med Billmate i samband med anmälan.
Billmate tar ut en administrationsavgift på mellan 9-59 kr, beroende på belopp, per betalning.

Alternativ för nya medlemmar:

• Kortbetalning
  • Delbetalning
  • Fakturabetalning, betala inom 14 dagar

Alternativ för 10-kort, befintlig medlem:
  • Swish till 1233453255

Engångsbiljett går att köpa och betala direkt på passet:

• Swish direkt till aktuell instruktör
  • Kontant betalning

Friskvårdskvitto

Vid begäran skickas friskvårdskvitto hem till er, maila oss på zumba@varpingeif.se

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och förändringar vid sjukdom eller dylikt.

SPONSORER VÄSTERDAGEN