SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
ZUMBA®
ZUMBA® med Värpinge IF
Dansglädje i Coronatider 2020
Värpinge IF är en ideell förening som riktar sig främst till barn och ungdomar.
Sedan 2011 har Värpinge IF också erbjudit dans-fitness i form av bl a ZUMBA® fitness. Det började som ett sätt att även erbjuda väntande föräldrar en träningsform men har växt till en alldeles egen gren i vårt utbud.

Våra populära ZUMBA® fitness-klasser i Lund har efter hand utökats och du kan nu även gå på ZUMBA® fitness i Dalby.
Vårt senaste tillskott ZUMBA® toning kan du gå på i Lund.

Du behöver inte vara ett proffs för att dansa ZUMBA®, det viktiga är att du rör på dig och har roligt. Träningsformen och dansen passar människor i alla åldrar och stegen är inte speciellt svåra även om det kan vara lite ovant till en början så lär man sig efter hand och stegen kommer hela tiden igen i de olika danserna man varierar mellan.

Hos Värpinge IF dansar du ZUMBA® fitness med våra duktiga instruktörer Maira, Jenny, Kajsa, Anna C och Anna H samt ZUMBA® toning med Jenny och Kajsa.
Så varför inte släppa hämningarna och hänga med på partyt?
Och kom ihåg, det finns inga fel, alla har bara sin egen stil!

Välkomna hit att dela dansglädjen med oss!

Om ZUMBA® fitness

ZUMBA® fitness startades utav Albert ”Beto” Perez från Colombia i mitten av 1990-talet.

Dansen kom till när Beto inför ett aerobicpass glömt sin musik till passet och fick därför på stående fot improvisera med den musiken han hade i bilen. Alltså musik som han själv älskade. En ny sorts träning hade fötts och Betos egenkoreograferade danspass blev snabbt de mest populära på hela gymmet.
2001 bildades ZUMBA® fitness på ”riktigt” och 2006 tog succén fart med bl a TV-Shop som stor draghjälp.


ZUMBA® fitness är lätt att lära sig och du förbättrar din kondition och förbränner kalorier!

Grundrytmerna är salsa, merengue, cumbia och reaggeton men passen innehåller både latinsk och internationell musik och kombinerar snabba och långsamma rytmer vilket involverar intervallträning med fettförbränning och styrka.

Dags för SommarZumba 2021
2021-06-28 09:44
Människor på strandparty, med schema för zumbapass sommar 2021

Hej!
Hoppas ni alla haft en fin midsommarhelg!

Här kommer schema för sommarens pass, hoppas vi ses i värmen :-)

Uppdatering gällande nuvarande riktlinjer COVID-19
2021-01-13 12:38
Efter de senast uppdaterade riktlinjerna från berörda myndigheter är all inomhusverksamhet inställd till och med sön 24/1. Detta gäller alltså Parkour, Basket, Zumba och de fotbollsgrupper som tränat på Bollhuset under vintern.

Gällande vår utomhusverksamhet, det vill säga de fotbollslag som tränar på Lerbäcksskolans konstgräsplan, får träningar ta plats men endast i grupper av max 8 spelare.
Uppdatering angående Corona
2020-11-20
Julpynt 2020 Corona
Det är en utmanande situation som vi alla befinner oss i och vi på Värpinge IF Zumba är övertygade om att det är fler som känner som oss – att Zumban är en kraft som kan hjälpa oss att ta oss igenom detta tillsammans!

Vi tar smittspridningen av Corona på fullt allvar och vi litar på landets experter och försöker noga följa de försiktighetsåtgärder som löpande rekommenderas men ibland är det inte så lätt att förstå vad som avses.

Även om gällande restriktioner fortfarande medger gym/träningsanläggningar att hålla öppet har både Regeringen och Folkhälsomyndigheten påpekat att det är mycket viktigt att var och en tar eget ansvar för att minska smittspridningen genom att t ex undvika trängsel i inomhusmiljöer.
Samtidigt som fysisk aktivitet utomhus uppmuntras då det innebär betydligt mindre smittspridningsrisk så säger man att man bör avstå från evenemang som samlar många människor samtidigt, oavsett om det sker inomhus eller utomhus.

Fram tills vi vet vad som avses med det förbud som eventuellt börjar gälla den 24/11 fortsätter vi med utomhuspassen men vill poängtera vikten av att följa gällande råd för ALLAS skull.

Vi ber dig träna med hänsyn:

 1. Var extra noga med handhygien
 2. Håll avstånd till dina medtränare och instruktörer
 3. Byt om och duscha hemma
 4. Om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker – vänligen stanna hemma!
Ser vi att det inte följs så kan vi behöva ta beslutet att ställa in resterande termin.
Vi kommer att uppdatera med ytterligare information så fort vi vet vad som händer den 24/11

Mer handsprit och desinfektionsmedel
På vårt Zumba toning pass finns sprayflaskor fyllda med vatten och desinfektionsmedel till toninghantlarna. Vi tvättar dem innan träning och ni tvättar dem efter.

Kom ihåg att inte spraya direkt på hantlarna. Ta en bit papper, spraya direkt på pappret och torka sedan av noggrant.


Vi uppskattar alla medlemmars stöd och vi tar oss igenom detta tillsammans!
Att du fortsätter vara medlem hos oss i denna tid betyder mer än du tror och vi tackar för din förståelse för det omak situationen kan innebära för dig.
Ta hand om varandra och fortsätt röra på er!

Mvh/Bertil och gänget
Angående avisering om terminskort HT20
2020-09-04 12:43
Köp 10-kort
Hej alla!
Vi vet att det är tidigt i terminen ännu men vi skulle ändå vilja be er om en sak när det gäller träningskorten.
Som tidigare annonserats så skickades det ut avisering angående terminskort HT20 till er alla (de vi har en korrekt mailadress till)

 • Om det är så att ni har ett befintligt 10-kort som ni ska fortsätta använda, vänligen AVSLÅ fakturan och skriv ett meddelande att ni har 10-kort så att vi vet det och kan lägga in er rätt i systemet.
 • Om ni inte har ett befintligt 10-kort men hellre vill ha det, AVSLÅ fakturan och skriv ett meddelande att ni istället ska köpa ett 10-kort. Gå sedan in på webbsidan och köp det där. Se bild.
 • Om det är så att ni hellre vill ha årskort, AVSLÅ fakturan och skriv ett meddelande om det.
 • Om ni inte längre vill ha ett träningskort, ni vill kanske inte vara med, eller ni vill bara betala per gång (60:-/pass), AVSLÅ fakturan och skriv ett meddelande om det.

När sista betalningsdatum passerat kommer de deltagare som inte agerat att tas bort ur listan av systemet och hen kommer inte att kunna boka pass.
Detta med tanke på att det endast är aktiva medlemmar som ska ha möjlighet att boka passen.
Vi närmar oss tiden när vi kanske måste vara inomhus på flertalet pass, redan nu vid dåligt väder, och har då begränsat med platser.
Det är inte rätt att en icke medlem ska kunna boka en plats där en medlem kanske står utan.
Vi hoppas att ni förstår och håller med :-)

Har du inte fått någon avisering?
 • Antingen har vi inte din mailadress, eller den är felaktig. Kontakta oss så kollar vi på det. Det går bra att skicka ett meddelande i Facebook-gruppen eller maila till zumba@varpingeif.se
 • Eller så är du helt enkelt inte medlem sedan tidigare.
  Vill du bli medlem och köpa träningskort? Gå in och anmäl dig på webbsidan. Klicka på knappen BLI MEDLEM

Tack för ordet! 🙏💖 #zumbalove

Hey all!
We know its early in the semester, but we would still like to ask you one thing about the training cards.
As previously announced, a notification regarding term card HT20 was sent to all of you (those we have a correct email address for)

 • If you have an existing 10-card that you will continue to use, please REJECT the invoice and write a message that you have a 10-card so that we know it and can enter it correctly in the system.
 • If you do not have an existing 10-card but would rather have it, REJECT the invoice and write a message that you will instead buy a 10-card. Then go to the website and buy it there. See picture.
 • If you would rather have an annual card, REJECT the invoice and write a message about it.
 • If you no longer want a training card, you may not want to join, or you just want to pay at a time (60: - / pass), REJECT the invoice and write a message about it.

When the last payment date has passed, the participants who have not acted will be removed from the list by the system and they will not be able to book classes.
This is in view of the fact that only active members should be able to book a class.
We are approaching the time when we may have to be indoors on most sessions, already now in bad weather, and then have limited spots.
It is not right for a non-member to be able to book a spot where a member may be without.
We hope you understand and agree :-)

Did you not receive any notification?
 • Either we do not have your email address, or it is incorrect.
  Contact us and we will check it out. It is possible to send a message in the Facebook-group or send an email to zumba@varpingeif.se
 • Or you are simply not a member before.
  Do you want to become a member and buy a training card? Go in and register on the website. Click the BLI MEDLEM button.

Tack you!🙏💖 #zumbalove
Nytt medlemsår (HT/VT) och nytt format på 10-kort!
2020-09-02 18:54
Kollage, gammalt vs nytt 10-kort
När vi nu går in i det nya medlemsåret sker det ett par förändringar med 10-korten.
I samband med årsmötet 2019 beslutades att det skulle införas en medlemsavgift för samtliga medlemmar i föreningen på 100:- per medlemsår, d.v.s. HT/VT:
10-kortsinnehavare har hittills undantagits från detta men fr o m detta medlemsåret gäller det även dem.

I samband med att detta införs byter vi även utseende på 10-korten, de nya har nu en plats för att markering av "medlem i föreningen"
VAD GÄLLER DÅ?
Jo, ni som har de befintliga 10-korten kan fortsätta att använda dem som vanligt året ut. När det tagit slut och ni vill köpa ett nytt, går ni in på "Beställ nytt 10-kort, befintlig medlem" här på webbsidan och beställer ett nytt 10-kort och betalar då för både det nya kortet och medlemsavgiften (betalning sker via Swish)

Vi ser gärna att alla inköp görs via webbsidan och att beställning av nytt kort görs i anslutning till att föregående kort tar slut och innan nästa pass. Beställningen registreras då i systemet och vi kan se att inbetalning gjorts och ge er det nya kortet på nästkommande pass.
Vi slipper alltså gå in och registrera det manuellt på passet och det tackar vi för 🙏😊💖

Det var allt för idag 🙂
Ha en bra kväll!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Värpinge IF, 21/06 10:55 
Värpinge IF, 10/06 12:18 
Värpinge IF, 08/06 10:22 
Värpinge IF, 30/05 22:46 
 
SPONSORER
SPONSORER VÄSTERDAGEN
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER