Hemsidan håller på att uppdateras med policy-dokument och liknande! Vi jobbar på för fullt med detta bakom scenerna!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
Ser och ger möjligheterna
SÖNDAGENS MATCH INSTÄLLD!!!
2023-02-04 19:09

Hej! Söndagens match mot FC Möjligheten har tyvärr blivit INSTÄLLD pga minusgrader och en frusen plan. Väldigt synd, men vi hoppas kunna hitta ett annat datum där vi kan spela matchen och vi kommer uppdatera er när vi har en ny tid. 

Mvh
Värpinge IF

Herrar
Match på Söndag!!!
2023-02-03 22:42, Herrar

På Söndag den 5:e Februari kl 13:00 välkomnar vi återligen en Malmöklubb till Fågelvallen! Det är då FC Möjligheten, en klubb från Rosengård som grundades 2015. Ett relativt nytt herrlag som spenderat två säsonger innan den uppkommande i antingen Division 6 eller DM-spel. Förra året kom de 7:a i Division 6 Sydvästra B med 11 poäng, en division där de mötte våra gamla vänner Malmö United KF!

I år vill de så klart sikta högre och för det har de letat förbi Malmö och in i Lund, västra Lund för att specifiera. Med erfarenhet i både DM-spel och Division 6 syns detta som en intressant utmaning för Värpinge IF, men samtidigt som en nödvändig en då vi alltid siktar stort och vet vilken talang vi har vid våra fötter. 

Värpinge på försäsongen än så länge har inte riktigt hittat den offensiva och defensiva kvalitet som vi vill ha i vårt spel. Men samtidigt är det försäsong och detta är det vi försöker jobba upp. Som David Larsson sa i sin förmatchintervju, "Förra matchen var första matchen där vi provade en ny formation, vi såg bra grejer och sämre grejer. Nu gäller det att coacha killarna till att de sämre grejerna blir färre och de bra grejerna blir fler. Tillsammans som ett lag klarar vi det!".

Och han är väldigt rätt i det han säger. Det finns mycket potential i detta laget. Det är det vi måste låsa upp. Och FC Möjligheten, om vi kan gå och jaga ett resultat mot dem redan så här tidigt på försäsongen... då har vi all potential att pusha högt i Division 6. Vi har då potential att dribbla förbi våra motståndare som våra spelare älskar att göra på träningen!

Framtiden ser helt enkelt väldigt fin ut och vi hoppas att den kan bli finare :)

Nu ses vi på Söndag, allihopa!!! VAMOS!

Herrar
Förmatchintervju med Coach David Larsson!!
2023-02-02 20:49, Herrar

Förra gången där ute såg vi en rejäl förlust mot Hallands Nation. Hur har tankarna gått sen dess, både för tränarteamet och laget generellt?

Det har varit många, många tankar. Vad som inte stämde och vad det var som fungerade bra. Vi utvärderar alltid matchen, spelarna och oss själva och har hittat punkter, både negativa och positiva, på alla de tre delarna.

Ser du potential med laget inför Division 6 nu på försäsongen?

- Självklart, det finns glimtar i matchen där vi spelade riktigt fint, det ska vi ta med oss och bygga vidare på. Vi ser absolut styrkor i truppen, vårt arbete som lag ligger i att bygga vidare på detta och samtidigt hitta verktyg som gör att vi får det som inte stämde i matchen att stämma framöver.

Och till sist, vad förväntas av dig och Oliver på Söndag?

- Vi förväntar oss förbättring! Förra matchen var första matchen där vi provade en ny formation, vi såg bra grejer och sämre grejer. Nu gäller det att coacha killarna till att de sämre grejerna blir färre och de bra grejerna blir fler. Tillsammans som ett lag klarar vi det!!

Vi tackar David Larsson för att han tog sig att tid att besvara våra frågor. Nu hoppas vi på vinst på Söndag! Forza Värpinge!!!

Matchrapport #2!
2023-02-01 22:53

Välkommen till Matchrapport nummer två där vi går igenom föregående veckas resultat för våra fotbollslag!

A-Laget:

Seniorerna hade en tuff match där de förlorade med 2-9 mot Hallands Nations FF. Med vissa starka ögonblick för grabbarna föll mycket isär tyvärr och Hallands Nation kunde öppna yta enkelt i sista tredjedelen. Det fanns självklart positiva delar att ta iväg från matchen trots de stora siffrorna och de negativa delarna ska kollas på och lösas inför säsongsstart i April.

P07/08:

I en väldigt lika match förlorade tyvärr vårt P07/08-lag med 3-4 mot Lunds BK. Grabbarna visade grym inställning igenom hela matchen enligt tränare David Larsson. Ligger under med 3-1 i halvtid men vinner andra halvlek med 2-1. Det känns bättre och bättre och detta är ett resultat att bygga vidare på enligt honom.

P2010:

P2010-laget mötte under helgen Oxie SK i Malmö och vann med 5-3!!! Det var glada scener efteråt i omklädningsrummet enligt tränare Cleber Arruda. Grabbarna kämpade hårt, spelade bra och fick till ett fint resultat vilket är det bästa man kan få. Låt de glada tiderna rulla vidare helt enkelt :)

Det var Matchrapport för denna veckan!!! Låt oss gärna veta vad ni tycker om dessa nya moment på webbsidan och våra sociala medier och så får ni ha det så bra! :)

Herrar
Referat: Värpinge IF - Hallands Nation FF
Förlust för herrlaget i match mot Hallands Nation
2023-01-26 19:44, Herrar
Matchgrafik

I första försäsongsmatchen av säsongen såg vi tyvärr Värpinge IF falla mot Hallands Nation. I en match där Värpinge hade sina ögonblick och utiliserade sin press bra gällde tyvärr inte detsamma för den sista tredjedelen där våra motståndare enkelt kunde skära in från kanten för antingen ett inlägg eller ett skottförsök. Trots Måns Carlstedts tidiga 1-2-mål som såg ut att kunna vända om det spelade Hallands Nations erfarenhet inom divisionspel en otroligt stor roll. 

HITTA OSS
Nyheter från vår verksamhet
 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER