SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
Ser och ger möjligheterna
Kort om våra idrotter

Fotboll är en lagsport mellan två lag som strävar efter att med fötterna få in en boll i motståndarnas mål. Kontakt mellan hand och boll är normalt inte tillåten. Undantaget målvakten vars uppgift är att skydda målet och som normalt får använda händerna inom straffområdet framför eget mål samt vid inkast när en spelare får kasta in en boll som kommit utanför planen längs någon av sidlinjerna. Den vanligaste formen av fotboll spelas 11 mot 11, men i Värpinge IF har vi yngre lag som spelar i 5 mot 5, 7 mot 7 och 9 mot 9 format.

 
Parkour är konsten att röra sig framåt i sin miljö oavsett hinder. Att ta sig från punkt A till B, på ett snabbt och effektivt sätt som möjligt. Detta innebär att man springer, hoppar, och klättrar på olika sätt.
 
Zumba i Värpinge IF är ett träningspass som innehåller mycket dans. Dansen är influerad av salsa och kombinerar flera olika latinamerikanska dansstilar. I Zumba Fitness fokuserar man på att du ska ha roligt samtidigt som du tränar hela kroppen. Du behöver inte vara ett proffs för att dansa Zumba, det viktiga är att du rör på dig och har roligt. Träningsformen och dansen passar människor i alla åldrar och stegen är inte speciellt svåra. Det gör att du snabbt kommer in i rytmen till musik som cumbia, salsa, samba och merengue.
 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER