Hemsidan håller på att uppdateras med policy-dokument och liknande! Vi jobbar på för fullt med detta bakom scenerna!
ZUMBA®
Nytt medlemsår HT22/VT23
2022-08-23 17:36
Bild med information angående medlemsskap och 10-kort.
INFORMATION FÖR DIG SOM HAR ELLER TÄNKER KÖPA 10-KORT!
Nu är det n
ytt medlemsår och det innebär ny medlemsavgift! HT22/VT23 = gult märke.

All hantering av försäljning av 10-kort samt betalning av ny medlemsavgift sker direkt på passen.
  • Medlemsskap gäller perioden HT/VT - Pris/ medlemsår 100 kr
  • Observera att själva 10-kortet är giltigt 1 år från inköpsdatum.
  • Ett giltigt medlemsskap måste finnas för att 10-kortet ska vara giltigt.

Om du har ett befintligt (giltigt) 10-kort med det gröna märket för HT21/VT22 betalar du medlemsavgiften till Värpinge IFs Swish 1233453255 direkt på passet så att din instruktör kan verifiera betalningen och du får då ditt nya gula medlemsmärke på befintligt kort.

OBS! Vi vill att alla som har befintliga 10-kort besöker oss på ett pass och betalar den nya medlemsavgiften under september månad. Därefter kommer vi att ta bort möjligheten för dig att boka plats på passen tills medlemsavgift erhållits.

Vill du hellre köpa teminskort går du in på webbsidan https://www.varpingeif.se/zumba går till Menyvalet BOKA PLATS och följer instruktionerna där.

Varje terminsstart erbjuder vi under de två första veckorna två gratis prova-på pass/person, gäller endast nya deltagare. Nya deltagare som önskar köpa 10-kort är välkomna att besöka oss på ett eller två pass och kan därefter köpa kort av instruktören.

Terminen HT22 börjar v 36, hoppas vi ses!

KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER