OBLIGATORISK BOKNING AV PASS!
2020-08-31 12:53
Zumbainstruktörer - Boka pass
Vad krävs för att kunna boka och delta?
  • Du måste vara medlem
  • Du måste boka en plats på passet
    • Om bokningsbara platser är slut kan du fortfarande delta i passet om det genomförs UTOMHUS. Giltigt termins- eller 10-kort gäller fortfarande.
    • Vid dåligt väder och träning inomhus tillåts endast bokade deltagare.
  • Aktuell information om vad som gäller för varje enskilt pass och dag presenteras i vår Facebook-grupp.
  • Avbokning! Det är viktigt att man avbokar sin plats om man inte kan delta så att någon annan har möjlighet att få tillgång till platsen. Avbokning senast 1 timme innan passet startar.

Kallelser/bokning
  • 24 h innan ett pass börjar skickas en kallelse ut och passet är bokningsbart.
  • Kallelsen skickas till din registrerade e-postadress, har du laddat ner och loggat in i SportAdmins app ser du den där också.
  • Passen bokas enklast via SportAdmins App, men går även att boka direkt i länk i e-postmeddelandet.

Inte medlem? P g a begränsning av deltagare i hallarna kan vi tyvärr endast ta emot icke medlemmar utomhuspassen!
  • "Prova-på" kan erbjudas under v 36 och 37 till icke medlemmar. Max två gg/person.
  • Därefter gäller köp av engångsbiljett.

Rekommendationer och riktlinjer
Vi följer FHM:s riktlinjer, detta innebär bla att vi uppmanar alla att:
  • Byta om och duscha hemma
  • Hålla avstånd före, under och efter träningspasset.
  • Stanna ALLTID hemma om du känner dig minsta krasslig.
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Vi rekommenderar de som är i riskgrupper att stanna hemma.
Vi har gjort anpassningar för inomhusträningen genom att begränsa deltagarantalet så att vi kan träna med acceptabelt avstånd till varandra. Det kommer att finnas avståndsmarkeringar på golvet.

Välkomna till HT20 med Värpinge IF Zumba!
Let the fun begin!

//Jenny, Maira, Kajsa, Anna C & Anna H