Nytt medlemsår (HT/VT) och nytt format på 10-kort!
2020-09-02 18:54
Kollage, gammalt vs nytt 10-kort
När vi nu går in i det nya medlemsåret sker det ett par förändringar med 10-korten.
I samband med årsmötet 2019 beslutades att det skulle införas en medlemsavgift för samtliga medlemmar i föreningen på 100:- per medlemsår, d.v.s. HT/VT:
10-kortsinnehavare har hittills undantagits från detta men fr o m detta medlemsåret gäller det även dem.

I samband med att detta införs byter vi även utseende på 10-korten, de nya har nu en plats för att markering av "medlem i föreningen"
VAD GÄLLER DÅ?
Jo, ni som har de befintliga 10-korten kan fortsätta att använda dem som vanligt året ut. När det tagit slut och ni vill köpa ett nytt, går ni in på "Beställ nytt 10-kort, befintlig medlem" här på webbsidan och beställer ett nytt 10-kort och betalar då för både det nya kortet och medlemsavgiften (betalning sker via Swish)

Vi ser gärna att alla inköp görs via webbsidan och att beställning av nytt kort görs i anslutning till att föregående kort tar slut och innan nästa pass. Beställningen registreras då i systemet och vi kan se att inbetalning gjorts och ge er det nya kortet på nästkommande pass.
Vi slipper alltså gå in och registrera det manuellt på passet och det tackar vi för 🙏😊💖

Det var allt för idag 🙂
Ha en bra kväll!