SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värpinge IF
ZUMBA®
Fördröjd terminsstart - UPPDATERING 2022-01-23
2022-01-09 18:21
Person som tittar på en virusliknande tuggleksak genom ett förstoringsglas

UPPDATERING 2022-01-23

Ja, det blir inte alltid som man tänker sig, även vi instruktörer har delvis drabbats av covid-karantäner och håller för fullt på att friskna till och samla energi för terminsstart.
Dessvärre betyder det att vi får skjuta på starten i Lund ännu en vecka, ny start v 5.

Dalby börjar som planerat v 4, alltså redan imorgon 24/1.

 

Med hänvisning till den rådande situationen har vi också beslutat att vi backar ett steg, ställer om på nytt och flyttar ut ur hallarna igen.

Det kommer alltså att bli pass utomhus framöver, det innebär också att passen i Lund på tisdag och torsdag ändrar tid och kommer att vara 18:30-19:30.

 

Se hela schemat här: http://www.varpingeif.se/sida/?ID=293118

 

 

----------------------------------

Under rådande omständigheter med den väldigt snabba spridningen av Covid-19 vi nu har i samhället, har vi beslutat att fördröja terminsstart med ett par veckor. Vi kommer alltså INTE att ha några Zumbapass i alla fall de kommande två veckorna.
Beroende på om och hur läget förändras kan andra förändringar i schema ske därefter.

 

Vi vill börja med att be om ursäkt för sent besked!
Precis som ni ser vi varje termin fram emot terminsstart, att återigen få samlas tillsammans med våra underbara deltagare i en timmes dans, energi och glädje.
Därför är det tråkigt att behöva komma med detta, vi har vridigt och vänt på våra alternativ och det har inte varit lätt att ta beslut. Men som det ser ut nu ser vi inget annat råd än att skjuta på terminsstarten ett par veckor för att se om läget lugnar ner sig. Vi behöver också tid att se över de alternativ vi har till hallar då vissa av hallarna vi har inte går att utnyttja med rådande restriktioner.

 

Vi hoppas ni har förståelse för detta och vet att vi gör allt vi kan för att vi ska kunna dansa så säkert som möjligt.

 

Ta hand om er där ute

 

Zumbaledarna och Bertil

 

 
KLUBBKOLLEKTION
SOCIALA MEDIER
HUVUDSPONSORER
SPONSORER SPORTCAMP
STIFTELSER